Filmat..

publicerat i Spexxa;
Nu ha jag ca 45 min material till film. Men nu måste det fixas ihop en film! Vilket mannen i huset får fixa med. Så de får bli när de blir. 
Jag ska filma idag. För när jag kommer hem blir de mer träning. Jag har börjat filma alla pass. Träningen blir ca 15 min varje gång. Men vi tränar ofta på kvällen också innan vi ska sova. När ungarna sover. Ikväll blir nog en sån kväll. :) men jag vet inte vad vi ska träna på denna kvällen. På morgonen när jag kommer hem är det stadga i sitt&ligg. Kanske lite fotgående också. Ska börja filma grisen också. Nu ha jag bara filmat Spexxa. Men då kan jag ju varva in henne med liten film. :) 

Vi väntar med spänning när damen är frisk. Då ska vi ju börja valpkursen, sen ta vi steget till grundlydnad, därefter är planen tävlingslydnad. Så JA hag har planer för tösen. Jag vill eventuellt gå tävlingslydnad med Ayla också. Så jag ta henne med när den kursen går igen. :-) planerna är många. Vi ta dagen som den kommer. Nu först är det valpkursen den 5 okt. :-) vi längtar. :-D 

Annars är allt lugnt, hon går på Antiflammatoriska tab, för att bli av med skiten. Och att hon blir frisk nu! Jag har kollat lite på utställning till början av nästa år och framåt. Och ja jag ska ju ställa henne. Så hon ställas. Tyvärr kom detta emellan föe utställning. MEN huvudsaken är att hon blir bra. Och jag kan börja gå i skog och mark igen. :-) för då ska ayla börja på i blåbärsris osv. Vid ett år ska det kollas höfter och armbågar på henne! :)  

Vi kommer att åka en bit för utställning, inte bara här omkring. :) så få nog skaffa tält till nästa år. :P så man kan slå upp de för att stanna kvar en natt iaf när de är längre bort. ;) 

I sep är det är det iaf planen att sticka till Öland igen på klubbmästerskapet i agility. Då ska även lina vara med. :D vilket betyder fotografering! 😆