När man är tankspridd!

publicerat i Spexxa;
Jag släppte ut hundarna som vanligt vid jobbet. Och lekte fint och hon visar inget tecken på halta. Så jag lät dom fortsätta med sitt. ;) dom lekte rejält bra och sen kom Gina. Hon leker knappt överhuvdtaget. Men Spexxa fick igång henne rejält. Och dom lekte så fint. När det väl var dax att hoppa in såg hon ut som jag vet inte vad. Så duschen fick de bli och sen sov hon gott. ;) detta var morgonen! 

Senare på kvällen lekte dom rejält igen. Och jag lät dom hållas. Sally höll sig på sin kant - bäst så. Min stora och hon gillar inte varandra så extremt mycket. Två tikar lika gamla kan bli problem. Vilket de blivit en del ggr. Men igår var det de annorlunda, hon höll sig på sin kant. Och mina lekte bra. Jag gjorde mitt utan tillsyn faktiskt. Jag såg att dom var på gårdsplanen så jag hade ändå lite koll. 
När de väl var dax att hoppa in i bilen så hoppade båda glada och trötta in i bilen. Väl hemma släppte jag ut bägge två, utan att kolla om de kom någon! Och hoppsan! Det gjorde de visst! Spexxa sprang halvvägs innan jag hann se. Och ropade på henne. Och vet ni vad? Hon kom tillbaka till mig och satte sig! Tankspridda jag, tänk om hon hade sprungit fram och hoppat på henne? Eller vad som. Men jag är så stolt att mitt hjärta spricker! Hon kom tillbaka och satte sig vid mig!! Min älskade lilla räv! Ayla satte sig jämte mig men henne ha jag lärt att sitta när de kommer förbipasserande. Men Spexxa var de första gången för! Jag blev helt makalöst stolt! Helt fantastiskt!