Tävlingslydnaden

publicerat i Spexxa;
Jag har glömt att uppdatera om just tävlingslydnaden den 30/1. Idag var hon megaduktig! Jag blir så stolt, däremot så ha jag själv en del att "jobba" med. Då jag ser det hela momenten, inte små delar. Och att jag ska jobba små pass med tre ggr tre. Sen lägga ner träningen. Jag har kört en del så de blivit skaskträning! Vilket blir en del skit av det. Och detta blir inte så bra om man lägger de i längden. Och det är därför jag "själv" fått läxan. Även att INTE ge belöningen på samma tex "steg" i varje fotgåendet. 
Detta kommer bli att Spexxa checkar ut för att belöningen "försvinner" i just detta "steget". 
Så läxan till mig själv är detta och sen ha jag ju fotgåendet. 
Men hon skötte sig otroligt bra under träningen. Det är bara jag som måste lära mig "tävlingsstilen" också. Rak i ryggen, titta inte på hunden, brösten ut&framförallt att jag ska veta VART mina fötter är. 
Detta ha jag inte ens tänkt på, och min kropp ha varit ursel. Så jag ha att jobba med. 
Och idag ha jag jobbat med detta för mig själv. :P haha. Hag har gått och tränat utan hund. :P haha. Måste sett sjukt kul ut. Tur ingen ser mig. 😂
Jag har även gått fram och sen vänt om för att hitta de där exakta. För att backa och sen vända för att få in hunden jämte mig på rätt ställe. Och kommit på HUR jag ska göra. Så en handklapp till mig själv! ;) haha. 

Som sagt, idag kör vi vilodag. Ingen träning överhuvudtaget. Jag har varit ute och gått med dom i skogen och låtit energin flöda :P och detta va uppskattat. Dom sprang som galningar. ;) mysigt att släppa och bara njuta av att se lyckan i deras ögon! ❤️