Träning..

publicerat i Spexxa;
Idag körde vi ett lydnadspass med Monica. Hon har själv acd. Så hon förstod hur hon funkar och fan vad härlig hon var. Var första gången jag träffade henne. Men jag lärde mig enormt mycket. Och jag fick testa hennes acd, en hane som tävlat en hel del. Och jag kan säga att först gick han som en påse skit! Men NÄR jag visade exakt vad jag ville så gick han som en klocka! Fy satan vilken känsla.! Och jag gjorde samma sak med Spexxa sen. Hon sa efter kaffet "nu vill jag se när du kör linförhet med Spexxa". Och ja jag blev enormt nervös! MEN hon sa till mig att gör såhär och såhär istället. 
"Vilken hund vill gå och kolla på sin förare en längre tid utan att de händer något mer?". JADU tänkte jag då.. Inte vet jag! 
Så nu testa du detta, och när jag gjorde de så gick hon finare. För hon sa att detta ha hon egentligen inte något problem med. MEN du får göra finslipwn bättre. Så jobba såhär. Nu får du  testa Clinton. 
Jag dog en smula när hon sa de. Men de gick ju bra när jag fixat till mig själv. Jag gick kanon NÄR jag märkte att HAN var med mig. Clinton visste inte vad jag ville när jag inte sträckte på mig och visade VAD jag ville. Såå jodå, nu ha jag testat en superfin kille! 

Men nu sover hon gott, och matte ha fått en del att tänka på! ;) 
Matte är minst lika trött efter all lärdom ;)